Jelenlegi hely

Szkíta Világfa és magyar tarsoly díszítés

Jelképek 3D-ben

A szimbólumok titkait akkor érthetjük meg, ha mozgásba hozzuk őket...

 

Keleten titkosan kezelt tudás

Árpádházi Piroska

A szimbólumok és betűk titka keleten titkos tudás, nyugaton a királyi udvarok díszítőművészetének alapja. Mi magyarok a rovás és a népművészet segítségével, újra megtanulhatjuk értelmezi a legősibb képjelek rendszerét.

Minden játékos egy különleges, rovásírás abc-t kap a kezébe, a hangképzés rendszerével és a jelek átmeneteivel összhangban...

rovás abc szimbólumok olvasásához

A betűk több szinten kapcsolódnak egymáshoz. A sík és a tér betűi 3-dimenzióban rendszert alkotnak...

Szkíta világfa és magyar tarsoly díszítés

A Világfa vagy más néven "égigérő fa" ágai a világegyetem szintjeit mutatják be nekünk.

Jakutföldi hagyományőrző rendezvény (National Library of Republic Sakha).
Tarsoly: tiszabezdédi tarsolylemez, részletei színezéssel kiemelve.

A Világfa, vagy más néven "Égigérő fa" ágai a világegyetem szintjeit mutatják be nekünk. A magyar hagyományban a szinteket táltosok őrzik. A fa törzse a világtengely, az ágak között gyakran a Nap és a Hold is ábrázolva van. A szkíta és magyar Csodaszarvas ábrázolások részleteiben (az agancsokban) is megjelenik a szimbólumvilág.

kvazár

Kvazárok alkotják az univerzum egyik legnagyobb összefüggő képződményét, a 73 galaxismagból álló "Nagy Kvazár Csoportot". A kvazárok valójában nem csillagok, hanem szuper-masszív fekete lyukkal rendelkező aktív galaxismagok. Napunk tömegéhez képest milliárdszoros tömeggel rendelkeznek.A Csodaszarvas és a Vadász csillagkép kapcsolata a Világfával megtekinthető a következő kisfilmen (bemutató a lapokkal felfedezhető összefüggésekből).

Videó:

A Világ magyarul a fényre is utal, ez világos!

A játék magas szintjének lényege, a szimbolikus hasonlóságok megtalálása, majd a kapcsolódó írott információ elemzése. A képzelőerő és a memória fejlesztése a fény tudatos használatával. Felfedező módban akár egyedül is játszható! Rovástanulás közben fejtjük meg az ősi titkokat és fedezzük fel a távoli kultúrák titkos kapcsolatrendszerét.

Előző - Következő

A társasjáték

Kulcsszavak: Égigérő fa - Világfa - Isten fája - Csillag születés - Rovás Jó - Felülnézeti világkép - Galaxis közepe - Ar hegy - Istenek hegye - Mágusok

Köszönjük a több mint 12.000 ajánlást!