Jelenlegi hely

Kedvezményes vásárlás!

A játék bevezető áron most csak 3800 Ft. Kedvezményes postázás az egész ország területén: 760 Ft. Az utánvétes postázási díj 1450 helyett csak 950 Ft!
(Külföldre is postázunk)

Ajándék bemutató  a következő részből! Laminált változat rendelése esetén, egy minta pályát és kivágható, rovásírásos platóni testeket is küldünk (ezeket dobókockaként és szóforgatáshoz is lehet használni).

A társasjátékot ide kattintva lehet megrendelni

A fejlett vizuális gondolkodás az IQ-tesztek alapja. Ez a képességfejlesztő társasjáték nem csak a képzelőerőt fejleszti, de segít újra felfedezni a magyar nyelv gyökrendszerét, mely megmagyarázza az ősi jelképek összefüggéseit is. Ehhez a XIX. században, az akkori Magyar Tudományos Akadémaia által hivatalosan elfogadott gyökrendszeri szótárt (Czuczor-Fogarasi) és a hangképzés szabályrendszerét is használjuk. A szimbólumok és szavak összefüggéseit bemutató lapok és a forgatható képek az ősi múlt eltitkolt tanításaiba vezetnek. Megismerkedünk többek között a különböző kultúrák összeillő világképeivel, csillagképek, ligatúrák és ősi régészeti leletek üzenetei is megfejthetővé válnak.